Web Analytics Made Easy - Statcounter

این توجه در سالهای اخیر در ایران  نیز به شکل متفاوت و جدیدی نمود پیدا کرده است. میزان تقاضایی که در بازار ایران موج می‌زند در مقابل عرضه کم؛ نشان دهنده این موضوع است که مسیر پیش روی تیم‌هایی که علاقه به ساخت بازی دارند هموار است.

کافه بازار به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مارکت بازی‌های موبایلی نیز در گزارش‌های فصلی خود بارها؛ ضمن تحلیل رفتار کاربران ۴۰ میلیونی خود خبر از نیازی که بازار به این مهم دارد داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو این مجموعه از سال گذشته تصمیم به برگزاری رویداد تحت عنوان «کژوال کمپ» گرفته است. رویداد «کژوال کمپ» امسال برای دومین دوره با همکاری ۹ حامی صنعت بازی و با هدف ارتقاء سطح بازی‌های موبایل ایرانی برگزار می‌شود.  

اما شاید سوالی که در این میان مطرح است در این نکته است چرا کافه بازار به برگزاری این رویداد اهتمام دارد؟

کمک به رشد صنعت پردرآمد بازی سازی در ایران

هانیه گودرزی مدیر شراکت بازی در مجموعه کافه بازار خصوص اهداف بزرگترین مارکت اندرویدی کشوراز برگزاری رویداد کژوال کمپ می‌گوید: «کافه بازار دو هدف را در این رویداد دنبال می‌کند. هدف اصلی آشنا کردن دانشجویان و علاقمندان به برنامه نویسی، هنر و موسیقی با صنعت بازی سازی است. ایجاد جاذبه برای جوانان با صنعتی پر درآمد و دارای فرصت های شغلی متناسب و ایده آل، و همچنین معرفی افراد با استعداد در زمینه های مختلف به صنعت بازی سازی در جهت رشد و ارتقا بازی سازی در ایران است. کافه‌بازار با کمک حامیان و متخصصان این حوزه همه‌ی تلاش خود را برای رسیدن به این اهداف خواهد کرد تا راهی جدید برای ساخت آینده‌ای بهتر  برای جوانان فراهم سازد.»

او در ادامه با تاکید بر این نکته که این رویداد برای همه علاقه مندان به این صنعت تدارک دیده شده است اضافه می‌کند: «مخاطبان این رویداد از هر کجای ایران می‌توانند در این رویداد شرکت کنند. تمامی امکانات این رویداد در دسترس عموم است و می‌توانند به صورت مساوی و برابر بهره‌مند شوند. این فرصت استثنایی رایگان بوده و برای همگان قابل دسترس است.»

گودرزی در پاسخ به این سوال که  رخ دادن چه اتفاقی در این رویداد کافه بازار را خوشحال خواهد کرد؛ می‌گوید: «استقبال دانشجویان و علاقمندان از این رویداد، تیم سازی و آشنایی با این حوزه و در نهایت معرفی افراد و تیم های جویای نام و پرتلاش برای ساخت آینده این صنعت نتیجه‌ای است که کافه بازار برای رسیدن به آن همه ی تلاش می‌کند. رسیدن به این هدف موجب خوشحالی کافه‌بازار می‌شود.»

او با با اشاره به حامیان بزرگ و نام آشنایی که در این مسیر همراه کافه بازار هستند، تاکید می‌کند: «حامیان و متخصصینی که تجربه همه‌ی سال های کاری خود را بدون کم و کاست در اختیار علاقه مندان قرار می‌دهند و همه‌ی تلاششان را در راستای این هدف به کار می‌بندند. این خوشحالی برای ما وصف نشدنی است و امیدواریم دوستان علاقه‌مند از این فرصت استفاده کنند.»

گودرزی با اشاره به خروجی قابل توجه کژوال کمپ سال گذشته می‌گوید: «خروجی سال گذشته این رویداد تشکیل تیم‌های موفقی است که توانستند مقام برتر را کسب کنند. بازی‌ موفق این استودیو که آرمیک نام دارد و در استان گیلان فعالیت می‌کنند. الان مثبت ۱۰۰هزار نصب فعال در کافه بازار را دارد. در دومین روز از سری بیان قصه‌های موفقیت بازی‌سازی آقای آرش عطاآفرین بنیان گذار تیم آرمیک همه تجربیات خودش را در اختیار بچه ها قرار داد.»

معضل جدی نیروی انسانی در صنعت گیم

طه رسولی؛ مدیر استودیو آواگیمز، یکی از حامیان برگزاری این کمپ، در پاسخ به این سوال که چرا از این رویداد بازیسازی حمایت کردند و چه هدفی را دنبال می‌کنند؛ با اشاره به اینکه در حال حاضر اکوسیستم بازی سازی ما چندان قوی و پر قدرت نیست، تاکید می‌کند: «نیاز داریم که همگی با هم برای ساخت اکوسیستم همکاری کنیم. به خصوص در سال های اخیر که مشکل جدی نیروی انسانی وجود دارد و همه تیم‌ها و شرکت‌ها به شدت به خاطر نبود نیروی انسانی دچار مشکل شدند، لازم است که در رویدادهایی که نقش آموزشی و حمایتی دارند شرکت کرده و کمک کنیم تا تیم‌ها و بازی‌سازهای جدید به سرعت تجربه کسب کرده و بتوانند وارد اکوسیستم شوند.»

طه رسولی همچنین هدف از برگزاری کژوال کمپ را راهی برای ارتباط بیشتر با دانشگاه‌ها و کلا بازی‌سازهایی که تازه اول راه هستند توصیف می‌کند و اشاره می‌کند: «با کمک و حضور همه مهره‌های کلیدی اکوسیستم بازی سازی می‌توان این بازی سازها را سریعا در پروسه تولید صحیح قرار داد».

رسولی ادامه می‌دهد: «در طول رویدادهای این چنینی هم بازی سازهای تازه وارد فرصت خیلی خوبی دارند که مستقیم و بدون واسطه از تجربه بازی‌سازهای قدیمی و پیشرو استفاده کنند. هم شرکت های بزرگ فرصت دارند تا نیروهای جدید و مستعد را شناسایی کنند و هم تیم ها در مسیر تولید استاندارد قرار می‌گیرند که شانس رسیدن به خروجی های خوب را زیاد می‌کند. در نهایت هرچه بازی خوب تولید شود یا نیروی مستعد جدید شناسایی شود، به بهبود وضعیت اکوسیستم بازی سازی کمک خواهد شد.»

مدیر استودیو آواگیمز همچنین در خصوص حلقه‌های مفقوده اکوسیستم بازی به موارد زیر اشاره می‌کند که در کژوال کمپ تلاش شده همزمان به آنها پرداخته شود.

-آموزش و انتقال تجربه

-نگاه تجاری داشتن به بازی سازی به عنوان یک کسب و کار

-دنبال کردن ترندهای روز

- شبکه سازی و ارتباط بیشتر بین بازی سازها

چگونه در کژوال کمپ ثبت نام کنید؟

در طول این رویداد تیم‌های شرکت‌کننده طی ۱۰ هفته تلاش می‌کنند تا با کمک گرفتن از مربیان محصولی را با هدف موفقیت تجاری در بازار داخل تولید نمایند. طبق اعلام وبسایت رسمی کژوال کمپ، تیم‌های علاقه‌مند از ۲۲ شهریور تا ۱۵ مهر فرصت دارند  تا از طریق وب‌سایت رویداد ثبت‌نام نمایند. مراحل اجرای رویداد به صورت چندین فاز پیوسته پیگیری می‌شود. رویداد ابتدا با فاز مستندسازی آغاز می‌شود. در این مرحله تیم‌ها مستندات بازی خود و مراحل تولید را با توجه به معیارهای در نظر گرفته شد به تیم منتورهای باتجربه حاضر در کژوال کمپ ارائه می‌کنند. با تایید ایده‌ی اولیه وارد مرحله‌ی پروتوتایپ می‌شوند. سپس در مرحله‌ی تولید تمام مکانیک‌ها به صورت کامل و جهت عرضه‌ی نهایی محصول پیاده‌سازی می‌شوند.

خروجی این مرحله نسخه‌ی بتا از بازی خواهد بود. در ادامه ضمن تست و رفع اشکال در نهایت عرضه‌ی بازی به روی بازار خواهد بود. بخش بعدی وارد ارزیابی محصولات می‌شود و همچنان امکان ارائه‌ی آپدیت و عملیات بهینه‌سازی سنجه‌ها و پارامترهای بازی موجود است. پس از گذشت زمان ارزیابی بازی‌ها بر اساس فرمول مشخصی رتبه‌بندی می‌شوند و تیم‌های برتر رویداد جوایز خود را دریافت خواهند کرد. در پایان این رویداد نیز به سه تیم برتر مجموعا ۱۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا می‌شود.

۲۱۲۱

کد خبر 1438258

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازی رایانه ای اکوسیستم بازی نیروی انسانی کافه بازار کژوال کمپ بازی سازی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!

عَبِد آتشانی آهنگساز، بازیگر، خواننده و سرپرست گروه موسیقی «بامانی» که طی روزهای گذشته اولین کنسرت موسیقی تئاتر کودکان و خردسالان را پیش روی مخاطبان قرار داده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره نحوه برگزاری این پروژه موسیقایی که با حمایت معنوی انجمن صنفی سراسری موسیقی تئاتر ایران روی صحنه رفته است، بیان کرد: عبارت «بامانی» که برای فعالیت های گروه موسیقی مان انتخاب کردیم مشتمل و برگرفته از سه واژه «بابا»، «مامان» و «نی نی» است که همین موضوع به خودی خود موید تمرکز و توجه ما روی گروه سنی کودک و خردسال است که بتوانیم با زبان موسیقی و نمایش علاوه بر اجرای یک فضای کمتر تجربه شده در ایران و ایجاد یک فضای سرگرم کننده برای کودکان ایران، مفاهیم تربیتی و آموزشی را در قالب یک کنسرت ارایه دهیم.

وی که طی سال های اخیر در پروژه های مختلف تئاتری و تلویزیونی مرتبط با گروه سنی کودک و نوجوان فعالیت های زیادی را در عرصه آهنگسازی و بازیگری انجام داده، درباره انگیزه برگزاری کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک گفت: در این سال ها همواره به این موضوع فکر می کردم که ای کاش شرایطی فراهم می شد تا آن دسته از خردسالان و کودکانی که با والدین خود به کنسرت های پاپ و سنتی می روند، فضایی را پیش روی خود داشته باشند که کنسرت هایی ویژه گروه سنی آنها وجود داشته باشد. مسیری که متاسفانه در کشور ما از سابقه چندانی برخوردار نیست و آثار موسیقایی که در حوزه کودک اجرا می شوند اغلب مرتبط با جُنگ های شادی است که یک دستگاه کیبورد روی صحنه و پلی بک خوانی هم محتوای اصلی آن را تشکیل می دهد. شرایطی که می تواند در قالبی منسجم تر با یک ارکستر کامل به گوش بچه های ایران برسد.

این آهنگساز و بازیگر تاکید کرد: موضوعی که به آن اشاره کردم برای من بسیار مهم بود زیرا همواره دغدغه این را داشتم و دارم که بتوانم به سهم خودم در عین اینکه موسیقی سرگرم کننده ای را به گوش مخاطب برسانم، مفاهیم تربیتی و تعلیمی را با موسیقی سالم و غیرمخرب هم تولید کنم. مسیری که بچه ها در قالب یک کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک سازها را روی صحنه ببینند، با گروه بخوانند و در عین تعامل شنونده یک موسیقی کامل باشند. فرآیندی که بسیار هم مشکل است و تا همین جا هم ما را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است. اتفاقا در تدارک اجرایی کردن چنین رویکردی بودم که به پیشنهاد سعید ذهنی رییس انجمن صنفی موسیقی تئاتر تصمیم گرفتم برخی از آثارم در حوزه آثار نمایشی مرتبط با تئاتر کودک را تنظیم و برای اجرای زنده آماده کنم. اتفاقی که بسیار هم جذاب شد و ما را وارد مسیری کرد که بتوانیم مجموعه کنسرت هایی را با گروه «بامانی» اجرا کنیم.

آتشانی ادامه داد: مجموعه کنسرت های ما ابتدا در تالار هنر و سپس در پردیس تئاتر شهرزاد پیش روی مخاطبان قرار گرفت و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی هم مواجه شد. مسیری که در هم جواری تئاتر و موسیقی علاوه بر خلق لحظاتی شاد و سرگرم کننده برای کودکان عزیز، مشتمل بر انتقال مفاهیم تربیتی و آموزشی از جمله «بازیافت»، «احترام به بزرگ ترها» و مواردی از این دست بدون شعار و کلیشه های رایج شد و توانست لحظات خوبی را برای مخاطبان رقم بزند.

این بازیگر و خواننده در بخش دیگری از صحبت های خود با قدردانی از والدین برای حضور در این کنسرت ها تصریح کرد: یکی از مهم ترین رویکردهایی که در این کنسرت ها به دنبال آن هستم، معرفی سازهای ایرانی و اساسا موسیقی ایرانی به مخاطبان است. البته آنچه ما در این کنسرت ها ارایه دادیم، عمدتا متمرکز بر موسیقی پاپ بود اما در این مسیر تلاش کردیم با اضافه کردن سازهای ایرانی و سازهای مرتبط با موسیقی نواحی ایران به تدریج نقش پررنگ تری را برای معرفی سازهای ایرانی طراحی کنیم. از این رو در کنسرت های پیش رو تلاش می شود که مجموعه برنامه هایی به صورت کاملا زنده و مبتنی بر سازهای ایرانی پیش روی مخاطبان قرار گیرد که مطمئنم می‌تواند با استقبال بچه ها مواجه شود.

وی در پایان با تاکید برنقش مولفه های آموزشی و تربیتی در این کنسرت‌ها گفت: در این اجراها تعامل، خنده و سرگرمی، پذیرش مفاهیم تربیتی، همراهی کودکان و مسایلی از این دست برای ما حرف اول را می زند و چه قدر خوب که در این چند کنسرت شاهد تحقق چنین رویکرد تعامل گرایانه ای بودیم. موضوع مهمی که آرزو می کنم روزی بتوانم برای همه بچه های سرزمینم آن را اجرا کنم. مسیری که هیچ پلی بکی در آن وجود ندارد و آنچه روی صحنه اجرا می شود همچون قلب راستین و پاک بچه ها اجرای واقعی از موسیقی است که ساز در آن مهم ترین نقش را دارد. مسیری که امیدوارم بتوانم در گام های بعدی آن را پخته تر، سنجیده تر و منسجم تر اجرا کنیم. شرایطی که اگرچه هنوز هیچ اسپانسر و حامی ندارد اما باور دارم به مدد قلب پاک کودکان سرزمینم و نیتی که داریم می تواند مسیر روشنی را برای ما ترسیم کند.

کد خبر 6090425 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان