Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس الوند درباره انتخاب نماینده اسکار در سال 2007 از انتخاب «چهارشنبه‌سوری» به عنوان نماینده ایران گفت که در نهایت «کافه ترانزیت» جایگزین این فیلم شد.

سیروس الوند کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: روند انتخاب نماینده ایران در آکادمی اسکار روندی غلط و غیر اصولی است چرا که ممکن است از نتیجه کمیته‌هایی که تعیین می‌شود فیلم مناسبی انتخاب نشود و به نظر من باید تفکر بخش خصوصی که مربوط به صنوف سینما می‌شود در انتخاب نماینده‌ ایران در اسکار نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الوند تصریح کرد: من دو بار در کمیته انتخاب نماینده ایران در آکادمی اسکار حضور داشتم و به شخصه شاهد بودم که در این کمیته فیلم مورد چگونه انتخاب می‌شود. در این کمیته همیشه نماینده‌های دولتی نیز حضور دارند و ممکن است آنچه که مدنظر آن‌ها است بر حاصل کار تأثیرگذار باشد و به نوعی نتیجه مهندسی شود.

او افزود: یک بار که من دبیر کمیته بودم به شخصه شاهد این اتفاق بودم، در سالی که دو فیلم «کافه ترانزیت» و «چهارشنبه‌سوری» گزینه‌های ما برای حضور در اسکار بودند برای اکثریت مشخص بود که فیلم «چهارشنبه‌سوری» بهترین گزینه است و با اختلافی اندک این فیلم را به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب کردیم اما زمان اعلام نظر نهایی کمیته به بهانه اینکه برخی اعضا هنوز باقی فیلم‌ها را ندیده‌اند یک هفته عقب افتاد و پس از یک هفته نظرات عوض شد و به همین راحتی فیلم «چهارشنبه‌سوری» کنار گذاشته و فیلم «کافه ترانزیت» انتخاب شد.

این کارگردان در ادامه اظهار داشت: نکته مهم در این اتفاق تلاش برخی افراد برای جلوگیری از ارسال «چهارشنبه‌سوری» به اسکار بود؛ در غیر این صورت اگر برخی از همکاران در کمیته انتخاب فیلم «کافه ترانزیت» را ندیده بودند زمان جمع‌بندی و تصمیم‌گیری نهایی می‌توانستند این مسئله را مطرح کرده و فیلم را ببینند اما در آن زمان چنین مسئله‌ای مطرح نشد و پس از اینکه ما فیلم منتخب را اعلام کردیم نمی‌دانم چرا گفتند برخی افراد فیلم را ندیده و پس از چند روز نتیجه «کافه ترانزیت» جایگزین «چهارشنبه‌سوری» شد.

کارگردان فیلم سینمایی «زن دوم» تأکید کرد: اگر انتخاب‌ها توسط صنوف صورت می‌گرفت این اتفاق رخ نمی‌داد و قطعاً فیلم «چهارشنبه‌سوری» به عنوان نماینده ایران در آکادمی اسکار انتخاب می‌شد. من فکر می‌کنم بنیاد سینمایی فارابی باید مسئولیت این کار را به خانه سینما بسپارد. برای من نکته جالب توجه درباره اسکار این است که ما هر سال در هر شرایط و با وجود هر مشکلی که با آمریکا داریم سعی می‌کنیم در مراسم اسکار حضور داشته باشیم، این نکته را من به فال نیک می‌گیرم و به نظرم باید انتخاب نماینده ایران در آکادمی اسکار را به صنوف خانه سینما سپرد.

الوند در پایان خاطرنشان کرد: امسال با توجه به موفقیت‌هایی که فیلم «خورشید» مجید مجیدی کسب کرده فکر می‌کنم این فیلم اثر مناسبی برای حضور در اسکار است. موفقیت در جشنواره‌های مهم دنیا و مسائلی مثل وجود پخش‌کننده بین‌المللی که مسائل خارج از کیفیت فیلم هستند نیز در بسیاری مواقع از کیفیت یک فیلم مهم‌تر هستند. به نظر من اگر یک فیلم بدون داشتن پخش‌کننده بین‌المللی خوب به آکادمی اسکار فرستاده شود شانسی برای دیده شدن ندارد و علاوه بر کیفیت لازم پخش‌کننده قطعاً فاکتور بسیار مهمی برای موفقیت در آکادمی اسکار است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیروس الوند چهارشنبه سوری نماینده ایران در اسکار کافه ترانزیت نماینده ایران در آکادمی اسکار انتخاب نماینده چهارشنبه سوری کافه ترانزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است

ایسنا/یزد مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است، از نمایندگان مجلس خواست با اصلاح قانون، حق اخراج این افراد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی سلب شود.

«محمدرضا فلاحتی» در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های به حق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحدهای تولیدی است.

وی با اشاره به این که ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. در این دو سال و نیم که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد، ۸۰ تشکل دیگر در واحدهای تولیدی شکل گرفته است.

تشکیل ۲۳ شورای اسلامی کار در استان

فلاحتی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی استان تاسیس شده در حالی که در ۳۱ سال گذشته، در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته‌اند.

وی اضافه کرد: باید به این نکته نیز اشاره کنم که وزارتخانه شش سهمیه را برای تشکیل شورای اسلامی کار در سال گذشته به استان یزد اختصاص داده بود ولی ۱۵ شورای اسلامی کار در کارخانه‌های استان راه‌اندازی شده یعنی ۲.۵ برابر بیشتر نسبت به تعهدات تکلیفی استان اتفاق افتاده است.

برگزاری انتخابات الکترونیکی تشکلات کارگری

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین در این رابطه گفت: برای اولین بار در کشور، سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه‌اندازی و برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به ۴۹۹۴ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و ۱۰۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدیدنظر استانی مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد ۳۹۸۶ درخواست مورد تائید قرار گرفته است.

خطای کمتر از یک درصد مراجع حل اختلاف استان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: در سال گذشته ۵۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

فلاحتی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

تشکیل سه کمیته برای نظارت بر حسن انجام کار

فلاحتی در ادامه عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران اداه کل بر تمامی امور، نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نشود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که در برخی از موارد رفع نقص‌هایی به کارفرمایان ارجاع داده می‌شد که متاسفانه عده معدودی توجه‌ای به این مسئله نداشتند. با مراجع قضایی نشست‌هایی را برگزار کردیم و در این کمیته نماینده دادستان حضور دارد و در صورتی که کارفرمایی پس از تذکرات متعدد اقدامی انجام نداد، صورت‌جلسه شده و به دادگاه جهت اعمال ماده ۱۰۵ معرفی می‌شود.

وی با اشاره به وظایف کمیته رصد نیز گفت: هفته‌ای دو بار به واحدهای تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند و در نشستی که نمایندگان کارگران و مدیرعامل حضور دارند، پیرامون حوزه کارگری و ایمنی کارگران بحث و تبادل‌نظر می‌شود.

فلاحتی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی یا اعتراضاتی که توسط مراجعان صورت می‌گیرد، پرونده‌های شکایت‌ها رسیدگی می‌شود و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در این نشست پیرامون مسکن کارگری، کمبود نیروی کار، امنیت شغلی و مجموعه‌های ورزشی کارگران بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • در مستند «آقای خاص»؛فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی