Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : در یکی از دنج‌ترین فرعی‌های خیابان وصال شیرازی، تابلوی موزه گربه‌ ایرانی توجه هر رهگذری را به خود جلب می کند. این موزه در خانه‌ای قدیمی با نمای آجری راه‌اندازی شده است که با قدم گذاشتن در فضای حیاط آن وارد دنیای گربه‌ها می‌شوید.

خانه‌ای برای آرامش و رفاه

در بدو ورود به موزه باید قبل از هر اقدامی برای رعایت بهداشت باید کیسه های مخصوص به پا کنید و راهی این بنای دوطبقه قدیمی برای ماجرا جویی در دنیای گربه های بازیگوش شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موقع قدم زدن حسابی حواستان به گوشه کنار حیاط و عمارت باشد؛ چون به هر گوشه که سرک می کشیم، خانه هایی در کنار وسیله هایی بازی برای استراحت و استفاده گربه‌ها فراهم شده است. باید به نحوی قدم بزنید که اسباب آرامش آنها خدشه‌دار نشود و خدای نکرده ظرف غذا و وسایل بازی آنها زیر دست و پا له نشود.

سفر به دنیای موش و گربه عبید زاکانی 

بعد از حیاط نوبت به تماشای بنای عمارت این ساختمان می رسد. روی در و دیوار این بنا تا جایی که سو ی چشم یاری می کند پر از تمبرها و طرح و نقش های گربه از کشور های مختلف است .تنوع و تکثر این تمبرها نشانگر پیوند تاریخی هر کدام از این کشورها با نژادهای مختلف گربه است. در این موزه  حدود ۸۰۰ تمبر گربه وجود دارد. همچنین دیوارهای کافه پر است از عکس‌های عکاسانی است که گربه‌ها را سوژه  کار خود قرار داده اند.

طبقه دوم این موزه، شامل اطلاعات جمع‌آوری شده متمرکز بر حضور گربه‌ها در تاریخ و ادبیات ایران است. تابلوهایی رنگارنگ از اشعاری و داستان سرایی‌های عبید زاکانی که هر بازدید کننده ای  را سرگرم می کند. تزئینات داخلی این کافه پر است از تزئینات و مجسمه های گربه و همچنین روی میزها کتاب‌هایی است که اطلاعاتی در باره گربه‌ها نوشته شده است. نکته جالب‍‌تر گربه های این موزه قصه زندگی گربه های ساکن در آن است.هر کدام از گربه های این موزه داستان های مخصوص به خود را دارند و با سرپرستی مسئولان مهربان این کافه در کنار هم زندگی می کنند. قصه هایی شنیدنی و جالب که مطلع شدن از آن خالی از لطف نیست. اکثر گربه‌های کافه از نژاد پرطرفدار پرشین هستند . نکته مهم گربه‌های موزه زیر نظر پزشک هستند و واکسینه شده اند، اما اجازه بغل کردن گربه‌ها و هر حرکتی را که مانع استراحت و آرامش آنها شود ندارید.

رفتار ممنوعه با گربه‌ها

گربه های این موزه عروسک وسیله بازی نیستند. پس باید گربه ها فقط با میل و تمایل خودشان مورد نوازش قرار گیرند و در آغوش گرفته شوند. حتما بر رفتار کودکان با گربه ها را نظارت کنید تا با رفتار شیطنت‌آمیز اسباب برهم خوردن خواب یا آرامش گربه ها نشوند. پس در زمان حضور وقتی گربه ها خواب هستند بی هوا آنها را بیدار نکنید. اجازه دادن غذای خودتان به گربه ها را هم ندارید. غذای این گربه ها متفاوت از غذای بازدیدکنندگان است و احتمال اینکه یک غذای نامناسب باعث به خطر انداختن سلامتی گربه ها شود زیاد است . از طرفی مزاحم غذا خوردن گربه ها هم نباشید. زمان بازدید از سر و صدای زیادی و عکس گرفتن با فلش دوربین هم حتما پرهیز کنید.

کد خبر 677929 برچسب‌ها موزه منطقه ۶ حیوانات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موزه منطقه ۶ حیوانات گربه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک

ورزش ایران بیش از هر زمانی مدیرانی مدبر همانند دکتر صالحی امیری را فریاد می زند. مردی که استاد حرمت گذاری و قدردانی از پیشکسوتان و خادمان راستین ورزش ایران بود.

در زمان ریاست ایشان در کمیته ملی المپیک قبار از رخ افتخار آفرینان ورزش زدوده شد، زنده بودن و امیدواری در وجود آنها موج می زد.

به گزارش البرز ورزشی، ایجاد موزه ملی ورزش یکی از دستاورد های مدیریتی مرد مردمدار  کمیته ملی المپیک بود اما امروز با گذشت حدود دو سال از جدایی ایشان از کمیته ملی المپیک تمام تصورات و امیدواری هایی که برای تداوم مرام نامه کمیته ملی المپیک توسط حاج محمود خسروی وفا داشته ایم یکی یکی رنگ می بازد.

انتخاب فردی که هیچ پیشینه و افتخاری در امر مدیریتی ورزش نداشت به عنوان مدیرکل نخستین اشتباه حاج محمود بود که نتیجه عملکرد ایشان را در کاروان اعزامی به بازی های آسیایی دیده ایم که چگونه نسبت به ادوار گذشته در رده بندی مدال های بین کشور های قاره کهن سقوط کرده ایم.

البته کار های عجیب و غریب در کمیته ملی المپیک کم نبوده است ولی تاسف بار تر از همه بی توجهی به امور فرهنگ ورزشی در این حوزه است که به طور مثال می توان از حذف بازدید عمومی جهت تماشای افتخارات ورزش ایران است.

براساس قراردادی که با وزارت گردشگری به ثبت رسیده بزرگترین ویژگی موزه المپیک بازدید عامه مردم به ویژه دانش آموزان بود که براساس برنامه ریزی و تفاهمنامه به عمل آمده از افتخارات این مجموعه بازدید به عمل می آوردند و از این طریق ضمن آشنایی با افتخارات پیشین مردان زمان پرهمت ایرانی در عرصه های بین المللی انگیزه های جدیدی را برای گرویدن به ورزش پیدا می کردند.

درحال حاضر براساس تحقیقاتی که انجام داده ایم فقط میهمانان خارجی امکان بازدید از موزه ملی ورزش را دارند ولی از همه عجیب تر جمع آوری سردیس های افتخارآفرینان فوتبال و برخی اشیا و آثار خلق شده توسط قهرمانان بلند آوازه ورزش ایران و انتقال آنها به انبار کمیته ملی المپیک است که جای تاسف و تعجب بسیار دارد و به تازگی نیز اخباری به گوش ما رسیده که قصد دارند به بهانه هایی طبقه اول موزه را جمع آوری کنند و اقدامی دیگر بر اقدامات عجیب غریب خود بیافزایند.

چگونه مسئولین حاضر می شوند که آرزوی چهل ساله جامعه ورزش را مبنی بر تاسیس موزه نادیده بگیرند. این درحالی است که براساس تفاهمنامه ها و ثبت مایملک به صورت قانونی کمیته ملی المپیک حق سلب این افتخارات را ندارد،

شاید رئیس این کمیته نسبت به بازخورد های قانونی اقدامات اخیر بی خبر باشد و یا اینکه دلایلی داشته باشد که برما نامعلوم است که به حتم آمادگی درج پاسخ و جوابیه را داریم اما یکبار دیگر تاکید می کنیم که نمی توانند گذشته ورزش ایران را نادیده بگیرند چرا که گذشته هم جزئی از افتخارات تاریخ پرافتخار ورزش کشور ما محسوب می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • در مستند «آقای خاص»؛فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • گفت‌وگو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • گفت و گو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک